Bra webbhotell för WordPress

WordPress är ett fantastiskt CMS med inriktigt på att agera som ett bloggverktyg. Det är fantastiskt på så sätt att i sitt grundutförande är det väldigt optimalt och snabbt vilket gör att det inte krävs något dyrt webbhotell för att det ska fungera helt okej.

Det kan däremot vara så att man i alla fall tänkt lägga till en handfull tillägg till WordPress för att göra det bättre. Jag brukar själv lägga in ca 5 plugins för WordPress och det är inte säkert att dessa är lika bra utvecklade. Dessutom är det så att oavsett hur bra de är så blir WordPress långsammare och det krävs mer av webbservern för att ge en bra användarupplevelse för besökaren.

Nu låter det kanske som att många webbhotell inte klarar av detta men så är inte fallet.  Du har ganska fria händer om du tänkt välja ett webbhotell för WordPress.

Det som är intressant är andra faktorer som kan påverka ditt val av webbhotell. Allt ifrån hur många extra domännamn det går att ha, hur mycket diskutrymme och trafik du får till vad tidigare kunder tycker om webbhotellet.

För en företagsblogg hade jag rekommenderat Wopsa eller Oderland som kör cPanel som kontrollpanel. De är två fantastiskt bra webbhotell och du kan starkt räkna med att din blogg kommer fungera bra.

Andra alternativ skulle kunna vara City Network där du får gigantiskt mycket för pengarna. Just nu kostar webbhotellet också bara 5 kr för hela första året. Ett bra kampanjpris där du dessutom inte binder upp dig.


Datenschutzerklärung
Free website powered by Beep.com
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!